Barion Pixel
Segítőkész ügyfélszolgálat
Ügyelünk arra, hogy minden a legmagasabb szakmai támogatást nyújtsuk vásárlóink tészére. 
Kérdésed van? 
+36 70 620 1126 | +36 30 418 9041
info@jomelo.hu
Címünk
5400 Mezőtúr Szabadság tér 16. 

Rólunk

Mi a jomunkaruha.hu-nál minden eszközzel arra törekszünk, hogy te is megtaláld a munkádhoz szükséges munkavédelmi felszereléseket, nadrágokat, felsőket, mellényeket cipőket, bakancsokat.
A megfelelő munkavédelmi ruházat - ahogy a neve is utal rá - minden évszakban nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a munkavégzés során védelmet nyújtson a számodra. Megóv a külső fizikai, kémiai, biológiai hatásoktól, a szennyeződésektől.

Mi hiszünk abban, hogy a munkaruháknak, munka lábbeliknek és a védőeszközöknek kényelmesnek és strapabírónak kell lenniük és a viselőjükhöz kell alkalmazkodniuk. Cégünk olyan védőeszközöket biztosít a te számodra is, amelyek a munkavédelmi előírásoknak maximálisan megfelelnek, de az egyéni igényeknek is eleget tesznek, akár hobbiról, akár professzionális munkáról van szó. Válogass te is a neves gyártók minőségi termékeiből és tedd komfortosan védetté a munkát!

Partner oldalunk:

A bankkártyás fizetést biztosítja:

Nem találtad meg a hozzád illő terméket?
Ne csüggedj! Iratkozz fel a hírlevélünkre, hogy értesíteni tudjunk az új árukészletről!
Értesítést kérek!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram